Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

Σας αξίζει κάτι καλύτερο απο τα κοπρόσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους και απο τα προφυλακτικά του Ανδρέα. Μη διαβάζετε τις κωλοφυλάδες.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ  “ΤΙ” ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Σας την έχουν στημένη απο παντού. Σας λένε ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι και ότι δεν υπάρχουν λύσεις. Είναι ψέμματα, τα οποία

 • σας τα λένε μπέκοι και πεπέδες που κατέστρεψαν τη χώρα με τα παραμύθια που έγραφαν
 • σας τα λένε αυτοί που είδαν τον ένα μετά τον άλλο σαν σωτήρες.
 • σας τα λένε αυτοί που ανθρώπους χωρίς πτυχίο τους έκαναν κομματάρχες απο το πουθενά και που τους παρουσίαζαν σαν οικονομολόγους στα τσοντοκάναλά τους.
 • σας το λένε αυτοί που ξεπλήρωσαν χρέη βάζοντας υποθήκη τις σκατοταινίες τους.
 • σας το λένε οι ύαινες της δημοσιογραφίας, αυτές που επέζησαν με κάθε κυβέρνηση, γιατί έγλυφαν καλά και γιατί είχαν μπάρμπα στη Κορώνη.
 • σας τα λένε οι ψεύτες, αυτοί που έκλεβαν μέχρι και το παγκάρι της “Εκκλησίας”

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ “ΣΤΡΟΦΗ ΓΩΝΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ.

Ένα δημοψήφισμα είναι μια καταστροφική απόφαση αφενός γιατί μπορεί να μη ληφθεί υπόψη και αφετέρου γιατί αποπροσαντολίζει απο την ουσία του προβλήματος των Σκοπίων, που σας ανέπτυξα εδώ. Η αποδοχή του ονόματος πρέπει να γίνει με συμφωνία που θα συνυπογράψουν Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Αλβανία και οι δύο μειονότητες των Σκοπίων. Αλλοιώς, η υπόθεση “ονομασία” δεν πρέπει να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

Οι αγράμματοι περγαμόντοι με το μπρόκολο στο στόμα, άμα έχουν κοκόνια και δεν είναι πουτανάκια της Φωκίωνος Νέγρη ας γράψουν στην σκατοφυλάδα τους, ότι τα Σκόπια είναι τίγκα απο φυσικό αέριο. Ας βάλλουν στη πρώτη τους σελίδα, το χάρτη μου των κοιτασμάτων του φυσικού αερίου, που όλες οι συκιές στα ΜΜΕ της διαπλοκής κρύβουν απο το 2013, για να μιλάνε στα βοθροκάναλα της κατοχής μόνο οι εγκάθετοι δύο εταιρειών και τα βλαμμένα της Στοάς Μακαντάση και Απατεώνων Γωνία.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Το παιγνίδι είναι φτειαχτό. Είναι όλοι μια παρέα την οποία λέω “επίσημο παρακράτος“. Σε κάθε νταμάκι στο σκάκι έχουν ένα δικό τους, μια λύση κινδύνου για κάθε περίπτωση. Έτσι κάποιοι εργολάβοι του κίτρινου τύπου σκέφθηκαν να επαναφέρουν τον Καραμανλή για να διασωθεί ο Καμμένος που δεν θα βρίσκει τη ψήφο του.

Τα Σκόπια ήταν και μια καλή ευκαιρία για να αναστηθεί και να διασωθεί απο ένα ειδικό δικαστήριο, όπου θα προκύψουν μεγάλες αποκαλύψεις για το ντόπιο κατεστημένο και ο προστατευμένος και πολιτικά νεκρός Καραμανλής, αυτός που αποδεδειγμένα απο τις επίσημες στατιστικές χρεοκόπησε την Ελλάδα.

H ΤτΕ είπε τα λιγότερα για την οικονομική κατάσταση της χώρας το 2009 και η Καθημερινή έκρυψε πολλά. Πάαααρα πολλά. Δεν ξέρουμε ακόμη, ποιό ήταν το πραγματικό εσωτερικό χρέος επι Καραμανλή και θυμόμαστε πόσο είχε προβληθεί απο κωλοφυλάδα σαν σωτήρας και άνθρωπος της αγοράς, ο αποτυχημένος υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπαθανασίου ή Χαρτοπετσέτας. Ο άλλος υπουργός Οικονομίας επι Καραμανλή την έχει κοπανήσει στις ΗΠΑ. Μπορεί και να έχει αλλάξει όνομα. Δεν τον βρίσκει κανένας. Τον έχουν ξεχάσει όλοι και ειδικά οι δικαστικές αρχές. Αυτόν και τη Καραμανλή τους έχουν ξεχάσει επι μνημονίων όλα τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών. Τυχαίο;

Όσοι της ΝΔ στηρίζουν Καραμανλή την πάτησαν. Σας το εγγυώμαι.

1 σχόλιο:

 1. Τι να λεμε τωρα, ζουμε στη χωρα που εγινε βαρωνος των ΜΜΕ αυτος ο βλαχουρας ο περγαμοντος.
  ΗΜΑΡΤΟΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.