Ads Top

Τα ΜΜΕ του καρτέλ της Ελληνικής Κολομβίας έχουν κρατήσει ανώριμο τον Ελληνικό λαό. Δεν βλέπει τον εσωτερικό εχθρό ως υπεύθυνο για όλα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Τα ναρκωτικά όπως και τα λαθραία είναι η μεγάλη βιομηχανία του τόπου μας, μόνο που κερδίζουν οι μεταφορείς, οι έμποροι και οι προστάτες τους πού είτε δεν κάνουν ελέγχους είτε δεν βλέπουν είτε κάπως εξαφανίζουν πρός κάποια κατεύθυνση το εμπόρευμα. Ο τόπος μας δεν κερδίζει τίποτα. Ο λαός μας πληρώνεται με "παροχές" και διορισμούς στο δημόσιο, ένα διαχρονικό έγκλημα, για να μην αντιδράει.

Εκτός απο τη δικαιοσύνη που είναι άχρηστη και αντιπαραγωγική ούτε τα ΜΜΕ λειτουργούν. Η χώρα μας έχει γεμίσει απο συμμορίες (υπάρχει ακόμη και συμμορία εμπειρογνωμόνων) που συνεχώς διαστρεβλώνουν γεγονότα και πραγματικότητα.

Ο λαός μας έχει χάσει πλέον την ικανότητα να σκέφτεται. Δεν αντιλαμβάνεται ούτε τα αυτονόητα. Αμφιβάλλω αν μπορεί να κάνει και την ανάγκη του σωστά. Όλες οι τουαλέτες στα δημόσια κτίρια και τα ΑΕΙ βρωμάνε, μια ακόμη ένδειξη υπανάπτυξης.

Τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών τη μια στηρίζουν τη μια συμμορία την άλλη την άλλη. κάτι που δεν οδηγεί σε τίποτα. Οικονομάνε πάντα οι ίδιοι. Τα νέα κρατικά δάνεια γίνονται κόκκινα με αποτυχημένες επνδύσεις και τα λεφτά των δανείων εξάγονται είτε απο τις τράπεζες είτε με ναυτιλιακό συνάλλαγμα σε κάποιο παράδεισο.

Ο κάθε εφοπλιστής και ολιγάρχης στηρίζει ένα τσούρμο απο πολιτικούς ακόμη και σε διαφορετικά κόμματα, τους βγάζει σαν στραβούς στα ΜΜΕ να μιλάνε για όλα εκτός απο τους φόρους της και την ανύπαρκτη δικαισοσύνη. Όλα τα φυτά της Στοάς Μακαντάση μιλάνε για ανάπτυξη! Ποιά; Τα φυτά...

Μερικές γίδες υπουργοί έφτασαν να πάνε ακόμη και στις ΗΠΑ για να "ψωνίσουν" τεχνολογία και να τη φέρουν στην Ελλάδα! Κολομβία και κάτω. Και η ΕΕ δεν είναι καλά.... Για λύπηση είναι. Υπάρχει πολύ λίπος παντού. Χοιρομέρια πολλά σε τιμή ευκαιρίας.

Δικαιοσύνη, πολιτικοί, ΜΜΕ, έμποροι ναρκωτικών και λαθραίων είναι μια σφιχτή μάζα διαπλοκής με την οποία απο ότι φαίνεται συνεργάζονται και οι δανειστές αλλά και πρόσωπα στη κομισσιόν. Για ποιά βιωσιμότητα του χρέους μας μιλάει το IMF; Αυτοί ούτε ένα τύπο του κόφτη δεν κατόρθωσαν να γράψουν σωστά (τους τον έβγαλα λάθος και τον απέσυραν!).

Tο IMF ήλθε στην Ελλάδα για να κάνει άλλη δουλειά κάτω απο το τραπέζι. Ήλθε για να χαρίσει τα Ελληνικά κοιτάσματα σε τρίτους με διάφορα τεχνάσματα. Ήλθε για να ολοκληρώσει ένα σχέδιο ενός περίπου αιώνα.

Σχετικά θέματα
  1. Μεγάλο Εθνικό σκάνδαλο που αφορά την οριοθέτηση των ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου. (2017)
  2. Οι ΗΠΑ, η κατοχή της Κύπρου, η πτώχευση της Ελλάδας και το παιγνίδι των κοιτασμάτων (2017)
  3. Δουλίτσες για τους εφοπλιστές έκανε πάλι ο Τσίπρας ο Παραμυθάς στη Σερβία (2017)
Εικόνες θέματος από Jason Morrow. Από το Blogger.